Guiness  Rekord

Nej det handler ikke om øl, men derimod om Georgia Boy´s rekordforsøg.
Stort anlagt rekordforsøg Willy skulle forsøge sig med at køre så mange kilometer som muligt på et døgn.
Nej ikke i lastbil men derimod i en Toyota Supra 2,8
 En Lørdag eftermiddag i 1987 på Store Glasvej i Odense tog Presidenten afsked med Willy med ordene
Her er en kasse dåsecolaer ,så holder vi champagnen kold til du kommer tilbage
24 timer senere var mange mennesker samlet i Odense for at se det sorte lyn komme hjem ,få minutter i 1600 drejer Willy ind ved Stage Isaksen på Store Glasvej i Odense.
Willy havde taget turen til Tyskland hvor bilen kunne få blæst spindelvævet ud af udstødningsrøret,
Han havde fundet et stykke autobahn hvor der ikke var så meget trafik og så bare gået til stålet Alt var forløbet næsten efter planen dog havde han forregnet sig med hensyn til Hamborg ( Det var vist noget med en fodboldkamp der var slut) men røret blev taget i adstadigt tempo men så var tempoet sat en smule meget højere op. Da han var vendt næsen efter Danmark igen var det gået mere glat igennem ved Hamborg og det var så resulteret i at han lige kunne nå en extra tur fra Koldig til grænsen.
Hvorom alting er så havde Willy sat en rekord 2965 kilometer og det er ret  mange på 24 timer. Da Willy blev spurgt om han havde kørt stærkt var svaret ” Nej jeg lagde mig i det yderste spor for lige meget hvor jeg kørte så var der fuldt optrukne streger overalt ”
Dernæst spurgte Presidenten  om han havde haft tid til at drikke colarene ” jo det havde han da”
Problemet var blot at få det tilbage i dåserne igen.
Der Kom en Ældre Dame og gav Willy en Pokal som hendes Mand havde fået  50 år før end willy´s rekordforsøg for at køre på motorcykel fra Odense og til Paris Tiden var dengang 14 timer i 1937.
Rekorden blev så vidt jeg ved ikke optaget da man mente det bare ville få folk ud i halsbrækkende forsøg men der var mange som var samlet i Odense.
Hvis du mener det er løgn så tag en snak med Willy han har ikke glemt historien.  
   guiness rekord