Vi har kØrt en betjent i grØften

Vi var 5-6 biler undervejs hjem fra Italien alle med godt læs på akslerne så skidt med det var vinter.
Nord for Hamborg opdager vi til vores skræk at det faktisk er rent is vi kører på men der blev hold på til den store guldmedalje (Bøde).
Ib (fuzzy´s bror) kørte forrest med en nedbygget kapeltrailer som var rigget ned til siden han havde nogle marmorklumper stående på ladet, pludselig kommer der en bil forbi og alle var enige om at han måtte være totalt skudt i kasketten og køre så stærk når nu føret var som det var( at vi gjorde var lige meget vi var jo proffer) men knap var det sidste ord forstummet i Walkien før end at han stod på tværs foran med det resultat at han blev blidt men bestemt skubbet af sporet . Vi fik holdt på bilerne og gik tilbage for at se om der var sket dem noget .
Manden i bilen kom op fra grøften i hurtigt tempo og kom os i møde. Han spurgte om der var sket noget med nogen af bilerne ( der var to som havde puffet Vi skulle jo være sikre på at han kom helt væk af sporet
Men bedst som vi gik ved siden af manden som insisterede på at se at vi ingen skader havde fået siger Whisky Ole fra Jens Gade ØHH det er en betjent vi har skubbet lidt til  Og hvad så 
Betjenten undskyldte mange gange bare vi ikke havde fået nogen skade
Vi var himmelhenrykte over at slippe godt fra at skubbe en betjent i grøften. Og det var som om at det adrenalinkik sådan noget giver det var lige til at alle var friske til at ta det sidste nøk til grænsen.