lØGN OG LATIN

Hvorfor nu sådan en side jo det skal jeg sige .
Når de chauffører som i dag er omkring 50 og opefter holder op og går på pension så slutter en epoke i dansk transport , det sammenhold  og den ånd  der var dengang kommer aldrig op på samme niveau og det som engang var dansk transport´s  varemærke  ” I rette tid og det rette sted til den rette pris ” det vil også forsvinde lige så stille. Sammen med dem vil der forsvinde en mængde gode historier som under ingen omstændighed er blevet ringere efter at være blevet fortalt flere gange, de er i de fleste tilfæde blevet endnu sjovere de som kun læser historierne vil sige det er løgn dem som var med vil grine  og få frisket gamle minder om en svunden tid.
Det var nogle seje gutter der var til dengang  overfald, tyveri  ja endda nogle som var udsat for det mere end 1 gang forsatte.  Selv weekender var kortere dengang bare spørg en gammel  chauffør hvis han havde weekend fra søndag formiddag når han kom hjem  og så til søndag aften  så var det jo da ping pong. Det var da højst tænkeligt at han sov det meste af eftermiddagen men han var hjemme!!!
Biler der var på vej mod Danmark lørdag aften/nat som mødte dem der var på vej sydover fik gerne sagt med glæde i stemmen at man var på vej hjem til weekend !!!

Anekdoter  -Vandrehistorier  dem er der mange af , jeg vil prøve at skrive nogle af dem, læs dem og få et bredt smil om munden eller måske en lille tåre i øjet
Jeg vil gerne sige tak til alle som har givet et bidrag til historierne, jeg håber ikke nogen er blevet trådt over tæerne for det har ikke været min hensigt, men jeg håber at folk vil skrive en lille hilsen i gæstebogen,
Skulle der være en som sidder og brænder med en god historie så lad mig høre den send den og siden med løgn og latin vil blive opdateret  så andre kan få glæde at den.